snelheid!

Het gebruik van taXapi levert jou, de opdrachtgever en de taxateur extrasnelheid op. Door de behaalde tijdwinst kan het taxatierapport direct worden doorgestuurd naar de geldverstrekker om de financiering rond te maken. Aangezien er door verschillende automatiseringen minder handmatig werk nodig is, is er geen sprake van dubbel werk en er worden minder fouten gemaakt. Zo heb je minder vertraging en kan het rapport snel gevalideerd worden!

iconen-tijd
iconen-inzicht

Inzicht en service voor de klant

De opdrachtgever en jij kunnen via een track & trace de status van het taxatierapport volgen. Zo heb je snel en gemakkelijk inzicht in het taxatieproces. Nadat het rapport is gevalideerd ontvangt de opdrachtgever automatisch een e-mail met daarin een factuur. Bij betaling via iDeal ontvangt de opdrachtgever een betaallink en nadat de betaling is voldaan wordt het taxatierapport direct gemaild. Jij als tussenpersoon ontvangt natuurlijk ook een melding zodra het rapport beschikbaar is.

Iframe plaatsen op website

Heb jij een samenwerking met een vaste taxateur? Dan is het mogelijk om een iFrame op je website te plaatsen. Zodra er een aanvraag voor een taxatie wordt ingediend, dan zal deze direct in taXapi verschijnen bij de taxateur die jij hebt geselecteerd. Dat scheelt weer wat telefoontjes en e-mails.

iconen-klantinzicht
iconen-aanvragen

Taxaties aanvragen bij taxateurs die werken met taXapi

Als je je registreert als tussenpersoon bij taXapi kun je gemakkelijk taxaties aanvragen. Nadat je de gegevens van de woning hebt ingevuld zoekt onze software automatisch de taxateurs in de regio die deze woning mogen taxeren. Vervolgens selecteer jij zelf de gewenste taxateur. Mocht er in de gekozen regio geen taxateur beschikbaar zijn, dan gaan wij op zoek naar een nieuwe taxateur voor je! Hierdoor kunnen wij je een landelijk netwerk van taxateurs garanderen.

Binnenkort: adviesbox

Werk jij met adviesbox? Dan hebben we goed nieuws, binnenkort kun je vanuit de software simpelweg taXapi selecteren om een taxatie aan te vragen.

iconen-adviesbox
iconen-team

Team taxapi staat 24/7 voor je klaar

We zijn elke werkdag bereikbaar van 08.00 tot 24.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 16.00 uur. Via telefoon, app mail of chat!