Ontvang binnen enkele dagen het taxatierapport - taXapi

snelheid!

Voor jou als financieel adviseur of tussenpersoon kan het handig zijn dat de taxateur werkt met taXapi. Je klant zal namelijk blij zijn wanneer de taxatie snel klaar is en het rapport meteen doorgestuurd kan worden naar de geldverstrekker. De zeker 50% tijdswinst die de taxateur heeft met taXapi door de geautomatiseerde processen, zorgt ervoor dat het rapport veel sneller klaar is. Ook bevat het rapport minder fouten aangezien er minder handmatig moet worden ingevoerd en dubbel werk voorkomen wordt. Zo kan het validatie instituut ook veel sneller valideren.

iconen-tijd
iconen-inzicht

Inzicht en service voor de klant

De klant kan via een track en trace code de status van zijn taxatierapport volgen en heeft zo snel en gemakkelijk inzicht wanneer wat gebeurt. Op het moment dat het gevalideerde rapport klaar staat ontvangt de klant automatisch een e-mail en een sms met een betaallink (iDeal) om de factuur te betalen. Na betaling wordt het rapport direct automatisch gemaild en kan het door naar de geldverstrekker.

KlantInzicht en overzicht voor jou als tussenpersoon

Ook gaat er een standaard bericht naar de taxateur en naar jou als tussenpersoon (als de taxateur dat heeft aangegeven bij het invoeren in taXapi of als jij jezelf hebt geregistreerd bij taXapi) zodat je weet dat het rapport klaar is en de klant betaald heeft. Ook de tussenpersoon kan met de track en trace code de status van het rapport op elk moment raadplegen.

iconen-klantinzicht
iconen-aanvragen

Taxaties aanvragen bij taxateurs die werken met taXapi

Als je je registreert als tussenpersoon bij taXapi kun je gemakkelijk taxatie aanvragen doorsturen naar taxateurs die werken met taXapi. Nadat je de gegevens van de woning hebt ingevuld in een (nieuwe) taxatie aanvraag zoekt de software automatisch de taxateurs die in de regio van de woning zitten en selecteer je zelf de taxateur. Mocht er in de gekozen regio nog geen taxateur zitten die met taXapi werkt, zoekt de taXapi Zoekservice een nieuwe taxateur voor je en gaat deze taxateur met jouw aanvraag aan de slag. Hierdoor kunnen wij je een landelijk netwerk van taxateurs garanderen!

Binnenkort: adviesbox

Daarnaast zijn we bezig met een adviesbox in taXapi zodat je straks gemakkelijk kunt zien welke taxateur werkt met taXapi en je rechtstreeks een klant kunt aandragen, er hoeft dan maar een keer gegevens worden ingevoerd.

iconen-adviesbox
iconen-team

Team taxapi staat 24/7 voor je klaar

We zijn elke werkdag bereikbaar van 08.00 tot 24.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 16.00 uur. Via telefoon, app mail of chat!

Registreren

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

btnimage