Gebruikerservaringen van aangesloten taxateurs - taXapi

Lees de ervaringen van erkende taxateurs of deel jouw ervaring

Lees hier tientallen ervaringen en reviews over onze taxatietool en natuurlijk geschreven door echte taxateurs. Zo komt aan bod dat de 50% tijdsbesparing als grootste voordeel wordt gezien maar ook hoe de taxatietool in het algemeen wordt ervaren en welke functies/features favoriet zijn.

Len van Kampen, Taxatie Royale

Ik werk sinds een half jaar met TaXapi, en ik kan het in een woord samenvatten: “Super”. Het is gemakkelijk om met de software om te leren gaan, en als er enige vragen zijn is de support klasse. Het bespaard zoals TaXapi aangeeft echt veel tijd. Ook is het handig dat het een all-in systeem is, van een koppeling op de eigen website voor het invoeren van taxaties tot de afhandeling van de betalingen. Alles wordt geregeld. Taxatie Royale is heel tevreden over TaXapi!

Kasper Vermeulen, KOMWONEN

Al geruime tijd hoorde ik verhalen over een nieuwe tool, dat ervoor zou zorgen dat de taxateur sneller een taxatie kan uitwerken. Ik werkte eerder met Taxatieweb en Realworks en was sceptisch omdat ik zelf vond dat ik al snel was in het uitwerken van mijn taxaties. Na een gesprek met Jessy heb ik besloten om het eens een kans te geven.
Sinds ruim een maand werken wij nu met Taxapi. In een maand tijd hebben we er inmiddels ongeveer 40 taxaties mee uitgewerkt. Het is echt een aanwinst gebleken. De tool is gebruiksvriendelijk (ons gehele kantoor kan er gemakkelijk mee overweg) en het scheelt echt veel tijd per taxatie. Ook de backoffice van Taxapi met de helpdesk is zeer behulpzaam, goed bereikbaar en altijd meedenkend. Taxapi, ga zo door en ontwikkel jezelf vooral verder, zeker met het oog op de aankomende veranderingen op de taxatiemarkt met onder meer het nieuwe taxatiemodel.

Hans Goosen, MA/COM stad- en regiomakelaars

Met veel scepsis ben ik begonnen aan mijn Taxapi avontuur en dat werd het…..
Eerst moest ik wennen aan Taxapi en Taxapi aan mij.
De eerste opnames die ik deed bleken veel te ambitieus, gezien de ingewikkeldheid van de objecten en het feit dat deze in verhuurde staat diende te worden getaxeerd. Maar gelukkig waren daar de medewerkers van de helpdesk, die mij er snel en vakkundig doorheen sleepten.
Na de 5e taxatie begon ik aan het systeem te wennen en sindsdien geniet ik elke keer wanneer ik een taxatie doe. De tijdwinst is beter dan beloofd en na ruim 30 taxaties kan ik zeggen dat er van al die taxaties slechts 1x een verbetervoorstel kwam van het NWWI, waarbij ik moet toegeven dat het een eigen fout betrof en niet verwijtbaar was aan Taxapi. Dikke plus dus voor Taxapi en haar team, die nog steeds hard werken om het allemaal nog beter te maken voor ons!
Vanaf nu ben ik een enthousiaste ambassadeur en hoop ik nog vele taxaties te doen met Taxapi.

Walter Dijkhuizen, Dijkhuizen Makelaars,

Het werken met Taxapi is een feestje. Werkelijk anders en echt voor de taxateur gemaakt. De helpdesk is altijd bereikbaar en pro actief, wat een fijn gevoel geeft en ze lossen ook echt zaken op. We werken nu een paar maanden met dit systeem en willen echt niet meer anders!

Lioda van Drongelen, Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer

Sinds oktober 2019 zijn wij gestart met het invoeren van taxaties via Taxapi. Dit beviel ons meteen erg goed. De app is erg duidelijk en wordt elke keer weer verbeterd. Het bespaart ons echt tijd en kom je er even niet uit zit de chat meteen voor je klaar om te helpen of een oplossing te zoeken. Ook onze klanten zijn uiterst tevreden over de duidelijke communicatie. Betalingen worden voor je geregeld dus je hoeft niet meer te wachten op je geld. Super geregeld dus!

Hans Hein, Hein Makelaarsteam
Sinds enige tijd werken we met drie taxateurs op mijn kantoor met taxapi. We zijn er alle drie zéér enthousiast over. Het maakt ons mooie vak nog leuker en het is voor ons lucratief door de tijdbesparing bij het uitwerking van de rapporten.
De bijbehorende incasso mogelijkheden werken prettig.
Michael van den Boom, Woontaxaties

TaXapi: eindelijk een tool die de taxateur echt tijd bespaart. Ondanks dat ik via Realworks al behoorlijk efficiënt taxaties kan uitwerken ten opzichte van Taxatieweb, is deze tool echt efficiënt. Alle bijlagen worden automatisch ingelezen, bouwjaren en energielabels vermeld en een lijst van mogelijke referenties toegevoegd waar je uit kunt selecteren. Zit jou gewenste referentie er niet bij ? Aan de hand van de postcode kan deze handmatig toegevoegd worden. De iDEAL betaalmogelijkheid wordt door mij en mijn opdrachtgevers als ideaal ervaren. Ik zou het iedere taxateur adviseren eens (gratis) deze tool te proberen!

Kay Reedijk, Reedijk Real Estate

Heel mooi product; taXapi. Daar mogen ze bij taXapi trots op zijn. Zeker voor mij als eenmanszaak scheelt het enorm in tijd als de bijlagen en standaard waarden al zijn geüpload. Ik hou ook alle updates die taXapi nu communiceert in de gaten. En ik promoot taXapi ook bij collega’s want zo ben ik er zelf ook op geattendeerd!

Marcello Klaasse, Carre De Wit makelaardij

Sinds de start van taXapi maken wij actief gebruik van de app. ~De grote voordelen zijn het automatisch ophalen van de benodigde documenten en de referenties welke op basis van de kengetallen worden opgehaald. Daardoor kan je meer tijd besteden aan het gesprek met de klant. Door systematisch te werk te gaan, benoem je alle ruimtes. Natuurlijk is het voor de ene taxateur meer wennen dan een andere, Als early-adopter voeren wij snel nieuwe technieken in en probeer ik ze uit. Mocht je daar niet van houden dan is het nu een goed moment om in te stappen. let wel het is een andere manier van taxeren en woningen opnemen. Veel wordt voor je gedaan, verbeteringen en wensen kan je kwijt bij de uitstekende helpdesk. Fijn is dat de ontwikkelaars met meer dan 1 voet in de praktijk staan en dus begrijpen waar je tegen aanloopt. Ook erg fijn, betaling direct bij levering. Als ik kijk hoeveel tijd en dus geld mijn facturatie kostte voor de taxaties dan zijn de extra kosten van taXapi het zeker waard. Ik denk dat we nu ongeveer 75-25 verdeling hebben. Verwacht dat dit naar 90-10 gaan. Tip voor jullie kortingen voor grootverbruikers;-)

Cobie Horvath-Huijsen, Huijsen Taxaties

Sinds 6 weken werk ik met taXapi. Het voelt als een opluchting. Het rapport kan veel sneller worden ingevuld, hetgeen al heerlijk is. Maar de grootste opluchting zit in de facturering. Daar heb ik geen omkijken meer naar. Voorheen zat ik iedere week tussenpersonen te mailen met de vraag of er al een transportdatum is. Met het risico dat ik 3 maanden na uitbrengen rapport alsnog rechtstreeks met de rekening moet aankloppen bij de klant. Niet meer nodig! Het invullen van de gegevens tijdens de bezichtiging op de telefoon vind ik nog wat omslachtig omdat ik ook de foto’s er mee moet maken. Die gegevens krabbel ik nog op papier en vul ik deels in als ik weer in de auto zit. Maar misschien wordt dat later ook vanzelf routine. Al met al: CHAPEAU! voor deze software!

Yvonne Gras, Brantjes Taxaties

Sinds kort werkt Brantjes Taxaties met taXapi. Inmiddels ben ik goed gewend aan dit nieuwe systeem en zover bevalt het prima. De verwerkingstijd per taxatie is aanzienlijk korter, mede doordat vrijwel alle verplichte bijlagen automatisch worden gegenereerd en aan het rapport worden toegevoegd. Tegelijkertijd is het handig dat alle niet-relevante invulvelden automatisch uit het rapport worden verwijderd, waardoor er minder tijd besteed hoeft te worden aan het doorlopen van het rapport. De opdrachtgevers kennen de naam taXapi niet, dat wekt soms wat verwarring op. Positief vind ik dat taXapi doorontwikkelt, er worden regelmatig verbeteringen doorgevoerd, waardoor werken met de app steeds beter wordt.

Frans Vogel, Amstel Makelaardij

Als taxateur van tussen de 200-300 rapporten per jaar had ik de behoefte aan tijdwinst om de productie op gang te blijven houden en het werk leuk te houden. Met taXapi heb ik per rapport zeker een uur tijdwinst. Heb inmiddels al meerdere collega’s op taXapi geattendeerd!

Taxatiebureau Erik van den Berg

Als digibeet heb ik al wat voordeel behaald. Ook wordt er gehoor gegeven aan wensen, zoals betalingen verzorgen via notaris. Lekker bezig zijn met wat we leuk vinden? Dus ook meer vrije tijd!

Hein van den Heuvel, Meierijstad Makelaardij

Taxaties uitwerken ging nog nooit zo soepel! Het was even wennen maar nu zou ik niet anders meer willen. Waarom? Gemak en snelheid. De 2 frustraties (gedoe en tijdrovend) die met het gebruik van taXapi tot het verleden behoren. Ik kan taXapi van harte aanbevelen!

Herman Schimmel, TZ Taxatiepunt Zwolle

Enkele maanden werk ik nu met jullie systeem. Ik ervaar het als een verademing. Dat waar ik het meeste tegenop zag is opeens zo gepiept. Kan me bezig houden met wat ik echt leuk vind. Dat voelt niet alleen goed, maar geeft energie. Taxeren voelt niet meer als werk. Het voelt meer als hobby.

Pieter Kuijt, Damen Makelaars

Ik ben best tevreden over taXapi! Het grote voordeel vind ik dat de klant het rapport pas krijgt zodra er betaald is. Vaak, als je het toestuurt met andere methodes, is deze optie er niet. Ik vind de behulpzaamheid goed en ik vind het erg prettig om te kunnen chatten als er iets is!

Marcel Theunissen, DHVC Vastgoed

Sinds kort gestart met taXapi, en wat een opluchting! Tijdsbesparend aangezien alle documenten automatisch worden ingelezen. Je kunt je weer richten op de waarde in plaats van dat je documenten zit te knippen en te plakken. Taxaties gaan gemiddeld in de helft van de tijd. Echt een aanrader!

Sjoerd Vlaming, Vlaming Makelaardij

Taxeren is weer leuk. De applicatie werkt intuitief, snel en zorgt dat we onze tijd zoveel mogelijk kunnen besteden aan dat waar het echt om draait: het waarderen en beoordelen van de woning. Daarnaast hebben we met behulp van taXapi onze processen intern nog verder kunnen stroomlijnen.

Erik Dekker, Taxerik

Sinds een half jaar werkt Taxerik tot volle tevredenheid met de taXapi-app. Het opnemen en uitwerken van een goed taxatierapport werkt uitstekend, waarbij jij als taxateur veel werk uit handen wordt genomen. Ook de financiële afwikkeling, waaronder de betaling door de opdrachtgever, is hiermee geborgd. De backoffice staat voor je klaar, men reageert snel en met professionaliteit!
Al met al genoeg redenen om verder samen te werken met taXapi!

Jessy Schouten, Vastgoedhuys

Als medeoprichter, eigenaar en tevens gebruiker van taXapi heb ik alle facetten van taXapi inmiddels doorlopen, doorgedacht en gebruikt. Er worden bijna wekelijks vernieuwingen doorgevoerd om taXapi nog slimmer en beter te maken in gebruik. Doordat ik zelf dagelijks taxeer en bijna al mijn rapporten uitwerk via taXapi, zie ik de verbeteringen, snelheid en de vele andere voordelen van taXapi als geen ander en mijn kennis gebruik ik uiteraard weer om de software nog beter te maken. Het grote voordeel voor al onze gebruikers is daardoor groot, wij testen in de dagelijkse praktijk en hierdoor begrijpen wij ook de gebruikers als geen ander. Een mooie win-win situatie. Ik ben super blij met onze software en kom graag bij je langs om taXapi toe te lichten. Bel / chat of app me gerust!

Leo van Velzen, van der Brugge makelaardij

“Het werken met Taxapi als taxateur is erg prettig. Het scheelt zoals men belooft een hoop tijd en het programma is gebruiksvriendelijk. Daarnaast is de service goed geregeld, appen/chatten voor vragen kan altijd en er komt ook altijd snel antwoord. Dus goed geregeld en ga zo door.”

Niels, LEF makelaar

“Wil je het taxeren veraangenamen, zorg dan dat je gebruik gemaakt van DE taxatiesoftware! TaXapi is software voor in de praktijk en door taxateurs in de markt gezet.”

DEEL JOUW ERVARING

Wil jij ook je ervaring met taXapi delen? Stuur ons dan jouw verhaal!

    Aanmelden
    btnimage