Het team achter de slimme taxatietool - taXapi

De mensen achter de slimme
taxatietool

Een slimme taxatietool ontwikkel je niet zomaar. Hiervoor is moderne technologie én goed teamwork nodig. Het team van taXapi groeit met de dag, is divers van samenstelling en allemaal gericht op een doel: de taxateur ontzorgen. Maak kennis met ons team.

Jessy Schouten

Jessy is taxateur en heeft haar eigen taxatiebureau. Met een grote passie voor vastgoed en punctueel met scherp oog voor detail adviseert ze bij de ontwikkeling van taXapi.

Niels Loup

Niels is IT-architect en herzag het taxatieproces voor taXapi. Dat vormde hij om tot een geautomatiseerde oplossing waarmee de taxateur efficiënter te werk gaat.

Anne Lemmers

Anne is zeer ervaren bij makelaarskantoren en taxatiebureaus. Zij kent de markt op haar duimpje en zorgt voor snelle oplossingen. Als je belt of chat met taXapi zul je vaak direct contact met haar hebben.

Arnoud Struijk

Arnoud is zelfstandig taxateur en heeft zijn werk de afgelopen jaren sterk zien veranderen. Wat betreft digitalisering en efficiëntie kan dit een stuk beter. Daar wil hij met taXapi verandering in brengen.

Dominique Marques

Dominique kent de processen van werken met taXapi als geen ander. Zij verzamelt feedback van gebruikers, zorgt voor verbeteringen en controleert de taxaties die via taXapi uitgewerkt worden.

Patrick Fleur

Patrick is een bevlogen belegger met een sterke voorliefde voor IT oplossingen. Hij zet zijn kennis nu in om een software te ontwikkelen die werkzaamheden van taxateurs vereenvoudigt.

Myrjam Derksen

Myrjam ondersteunt onze gebruikers en helpt ze om nóg efficiënter en sneller te kunnen taxeren.

Chantal Liefting

 Chantal verzorgt allerlei soorten content, van de mailings tot toffe campaigns. Dit allemaal om het merk taXapi nog beter op de kaart te zetten.

Wilma Baars

Wilma is werkzaam als taxateur en ondersteunt ons team. Mocht je een vraag stellen op de chat, dan kan het zo maar zijn dat Wilma je verder helpt.

Stef v/d Heijden

Stef overtuigt met zijn enthousiasme alle potentiële klanten van taXapi. Stef is na enkele Sales functies bij andere bedrijven nog erg nieuw in de wereld van taxeren maar dit bevalt hem wel heel goed!

Kayleigh Pauwels

 Kayleigh ondersteunt zowel het sales als het marketingteam. Doordat zij met sales veel contact heeft met taxateurs, weet zij precies waar behoefte aan is en zet ze dit weer om in de juiste communicatie.

Angeline Marques

Angeline heeft een grafische achtergrond en helpt taXapi met haar creatieve ideeën en oplossingen. Daarnaast springt ze als spin in het web bij drukte ook de ‘tak’ support bij.

Joanne Pennings

De sportiefste van de club. Naast het sporten ondersteunt ze de binnendienst met de dagelijkse taken.

Emma Ruijsch

Emma zorgt er naast haar studie Bedrijfskunde & Agri Foodbusiness voor dat de bijlagen van de rapporten worden gecontroleerd en eventueel worden vervangen.

Marion van Hoof

Marion zorgt voor het reilen en zeilen van taXapi op het gebied van algemene zaken en natuurlijk personeelszaken.

Joor Oskam

 Jarenlange ervaring in de makelaardij- en taxatiebranche. Ze kent de markt als geen ander en spreekt de taal van de taxateurs, wel zo fijn!

Bram van Leeuwen

Bram is begonnen als marketingstagiair bij taXapi en ondersteunt nu naast zijn studie het bijlagenteam.

Ook op zoek naar
een leuke baan?
Bekijk onze
vacatures

Werken bij TaXapi

Junior IT'er

32-40 uur

Ben jij net klaar met je MBO of HBO studie IT, ben je een wizzkid met ervaring en toe aan de volgende stap in jouw loopbaan?

Office support

32-40 uur

Als Office Support medewerker ontzorg je taxateurs. Samen met het team ga je aan de slag om achter de schermen alles op rolletjes te laten lopen en de gebruikers zo goed mogelijk te helpen.

Account Manager/Taxateur

32-40 uur

We hebben een leuke, afwisselende combi-functie bedacht waarbij je de ene keer op pad bent om een taxatie uit te voeren en even later als commercieel accountmanager met andere klanten van taXapi ervaringen uitwisselt.

Staat er niks voor je bij? Geen paniek! Onze deur staat altijd open voor talent.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag, opmerking of advies nodig? Neem vrijblijvend contact
met ons op. Wij staan voor je klaar.

365 dagen online
Chat met ons

Stuur een
WhatsApp-bericht

Liever persoonlijk contact?

Veelgestelde vragen
over onze taxatietool

Registreren
btnimage