De mensen achter de slimme
taxatietool

Een slimme taxatietool ontwikkel je niet zomaar. Hiervoor is moderne technologie én goed teamwork nodig. Het team van taXapi groeit met de dag, is divers van samenstelling en allemaal gericht op een doel: de taxateur ontzorgen. Maak kennis met ons team.

Jessy Schouten

Jessy is taxateur en heeft haar eigen taxatiebureau. Met een grote passie voor vastgoed en punctueel met scherp oog voor detail adviseert ze bij de ontwikkeling van taXapi.

Arnoud Struijk

Arnoud is zelfstandig taxateur en heeft zijn werk de afgelopen jaren sterk zien veranderen. Wat betreft digitalisering en efficiëntie kan dit een stuk beter. Daar wil hij met taXapi verandering in brengen.

Patrick Fleur

Patrick is een bevlogen belegger met een sterke voorliefde voor IT oplossingen. Hij zet zijn kennis nu in om software te ontwikkelen die de werkzaamheden van taxateurs vereenvoudigt.

Wilma Baars

Wilma is werkzaam als taxateur en ondersteunt ons team. Mocht je een vraag stellen op de chat, kan het zo maar zijn dat Wilma je verder helpt.

Kayleigh Pauwels

 Kayleigh verzorgt de communicatie binnen taXapi. Doordat zij ook regelmatig contact heeft met taxateurs, weet zij precies waar behoefte aan is. Daarnaast zul je haar zien bij workshops en webinars.

Ernesto Lovink

Ernesto heeft al jarenlang ervaring in de taxatiebranche en de software hierachter. Hij versterkt ons IT team met zijn opgedane kennis en ervaring.

Front-end IT taXapi

Tom van Liempd

Met zijn oog voor detail en specialisatie in front-end zorgt Tom ervoor dat taXapi er overzichtelijk, duidelijk en goed uitziet voor de gebruikers.

Angeline Marques

Angeline heeft een grafische achtergrond en helpt taXapi met haar creatieve ideeën en oplossingen. Daarnaast springt ze als spin in het web bij drukte ook de ‘tak’ support bij.

Sven Goossens

Sven is ooit begonnen als stagiair en helpt tegenwoordig naast zijn studie de IT met het optimaliseren van onze software.

Lucie van den Boom

Lucie van den Boom

Met veel enthousiasme ondersteunt Lucie de binnendienst van taXapi. En ook niet geheel onbelangrijk, ze is kampioen in oplossingsgericht denken!

Marloes Wunderink

Marloes versterkt het support team van taXapi. Multitasken kan ze als geen ander en ze zorgt er altijd voor dat jij optimaal geholpen wordt!

Indy Bekkers

Naast haar opleiding ondersteunt Indy met veel plezier de binnendienst. Ze leert enorm snel en is dan ook een waardevolle kracht binnen ons team.

Myrjam Derksen

Myrjam ondersteunt onze gebruikers en helpt ze om nóg efficiënter en sneller te kunnen taxeren.

Marion van Hoof

Marion zorgt voor het reilen en zeilen van taXapi op het gebied van algemene zaken en natuurlijk personeelszaken.

Ook op zoek naar
een leuke baan?
Bekijk onze
vacatures

Werken bij TaXapi

Commercieel Medewerker Binnendienst

24-40 uur

Ben je op zoek naar een nieuwe baan en beschik je over commercieel talent? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zoeken een enthousiaste Commercieel Medewerker Binnendienst.

Bijlagenmedewerk(st)er

Minstens 3 uur

Een leuke job waarbij je iedere week je eigen uren en werktijden kan bepalen. Enige wat we van jou vragen is dat je nauwkeurig werkt.

Staat er niks voor je bij? Geen paniek! Onze deur staat altijd open voor talent.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag, opmerking of advies nodig? Neem vrijblijvend contact
met ons op. Wij staan voor je klaar.

365 dagen online
Chat met ons

Stuur een
WhatsApp-bericht

Liever persoonlijk contact?

Veelgestelde vragen
over onze taxatietool