taXapi team - taXapi

Het team achter taXapi

Wij zijn een team van enthousiastelingen waarvan er 3 werkzaam zijn in de taxatiebranche. Samen kwamen we op het idee om taXapi te starten.

We hebben een applicatie ontwikkeld die rechtstreeks is aangesloten op de portal van het validatie-instituut. Zodoende kan deze applicatie nieuwe aanvragen tot taxaties uit diverse softwarepakketten verwerken en facturering en betaling beter ondersteunen. Door de geautomatiseerde koppelingen met verschillende bronnen worden standaardwaarden meteen gegenereerd en (verplichte) bijlagen direct toegevoegd. Klanten en tussenpersonen worden gemakkelijk op de hoogte gehouden over de fase waarin het rapport zich bevindt. Onze software is continu aan het verbeteren met behulp van de feedback van onze huidige gebruikers.

Kortom: we bouwen verder aan een applicatie voor en door taxateurs. De meeste taken worden ondersteund in slechts één pakket, waarbij tijd en uitzoekwerk wordt bespaard. Zo wordt taxeren weer leuker en je kunt er 2x zoveel meer doen!

Jessy Schouten

Jessy is taxateur en heeft haar eigen taxatiebureau. Met een grote passie voor vastgoed en punctueel met scherp oog voor detail adviseert ze bij de ontwikkeling van taXapi.

Arnoud Struijk

Arnoud is zelfstandig taxateur en heeft zijn werk de afgelopen jaren sterk zien veranderen. Wat betreft digitalisering en efficiëntie kan dit een stuk beter. Daar wil hij met taXapi verandering in brengen.

Joor Oskam

 Jarenlange ervaring in de makelaardij- en taxatiebranche. Met die kennis versterkt ze het team van taXapi. Ze kent de markt als geen ander en spreekt de taal van de taxateurs, wel zo fijn!

Stef v/d Heijden

Stef overtuigt met zijn enthousiasme alle potentiële klanten van taXapi. Stef is na enkele Sales functies bij andere bedrijven nog erg nieuw in de wereld van taxeren maar dit bevalt hem wel heel goed!

Bram van Leeuwen

Bram loopt stage bij taXapi en versterkt de marketingafdeling met zijn creativiteit en frisse blik.

Joanne Pennings

De sportiefste van de club. Naast het sporten ondersteunt ze de binnendienst met alle dagelijkse taken.

Niels Loup

Niels is IT-architect en herzag het taxatieproces voor taXapi. Dat vormde hij om tot een geautomatiseerde oplossing waarmee de taxateur efficiënter te werk gaat.

Dominique Marques

Dominique kent de processen van werken met taXapi als geen ander. Zij verzamelt feedback van gebruikers, zorgt voor verbeteringen en controleert de taxaties die met taXapi gedaan worden.

Kayleigh Pauwels

 Kayleigh neemt contact met taxateurs op om ze uit te nodigen voor onze workshops. Daarnaast redigeert ze met haar taalknobbel onze teksten.

Chantal Liefting

 Chantal verzorgt allerlei soorten content, van de mailings tot toffe campaigns. Dit allemaal om het merk taXapi nog beter op de kaart te zetten.

Myrjam Derksen

Myrjam ondersteunt onze gebruikers en helpt ze om nóg efficiënter en sneller te kunnen taxeren.

Emma Ruijsch

Emma zorgt naast haar studie Bedrijfskunde & Agri Foodbusiness ervoor dat de bijlagen van de rapporten worden gecontroleerd en eventueel vervangen.

Anne Lemmers

Anne is zeer ervaren bij makelaarskantoren en taxatiebureaus. Zij kent de markt op haar duimpje en zorgt voor snelle oplossingen. Als je belt of chat met taXapi zul je vaak direct contact met haar hebben.

Patrick Fleur

Patrick is een bevlogen belegger met een sterke voorliefde voor IT oplossingen. Hij zet zijn kennis nu in om een software te ontwikkelen die werkzaamheden van taxateurs vereenvoudigt.

Angeline Marques

Angeline heeft een grafische achtergrond en helpt taXapi met haar creatieve ideeën en oplossingen. Daarnaast springt ze als spin in het web bij drukte ook de ‘tak’ support bij.

Wilma Baars

Wilma is werkzaam als taxateur en ondersteunt ons team. Mocht je een vraag stellen op de chat, kan het zo maar zijn dat Wilma je verder helpt.

Sven Goossens

Sven is een informatica student die stage loopt, met als doel om de ontwikkeling van taXapi nog meer te versnellen.

Ben je benieuwd
hoe we jouw werk
als taxateur
eenvoudiger en leuker

kunnen maken?

Met taXapi kan iedere taxateur, ongeacht bij welke branche vereniging hij of zij is aangesloten, sneller en efficiënter het taxatierapport voor zijn klant opleveren. Met behulp van slimme logica, het delen van data van alle taxateurs en met geautomatiseerde processen waarbij alle externe bronnen incl. referentiepanden worden opgehaald zorgt onze software voor een kwalitatief hoog taxatierapport en dat in 50% minder tijd.

Met de referentie objecten die via een slim algoritme verzameld worden en waaruit de taxateur een goede selectie kan maken kan de taxateur snel, efficiënt en met kwaliteit zijn rapport onderbouwen en laten valideren. Dus niet alleen de eigen historie is te gebruiken, maar ook die van collega-taxateurs!

wel 50%

Tijdswinst

Minder voorbereidingstijd
Minder kantoorwerk

Vragen over je uitoefening als makelaar/taxateur en AVG? Klik hier

Aanmelden
btnimage