De mensen achter de slimme
taxatietool

Een slimme taxatietool ontwikkel je niet zomaar. Hiervoor is moderne technologie én goed teamwork nodig. Het team van taXapi groeit met de dag, is divers van samenstelling en allemaal gericht op een doel: de taxateur ontzorgen. Maak kennis met ons team.

Jessy Schouten

Jessy is taxateur en heeft haar eigen taxatiebureau. Met een grote passie voor vastgoed en punctueel met scherp oog voor detail adviseert ze bij de ontwikkeling van taXapi.

Niels Loup

Niels is IT-architect en herzag het taxatieproces voor taXapi. Dat vormde hij om tot een geautomatiseerde oplossing waarmee de taxateur efficiënter te werk gaat.

Patrick Fleur

Patrick is een bevlogen belegger met een sterke voorliefde voor IT oplossingen. Hij zet zijn kennis nu in om software te ontwikkelen die de werkzaamheden van taxateurs vereenvoudigt.

Arnoud Struijk

Arnoud is zelfstandig taxateur en heeft zijn werk de afgelopen jaren sterk zien veranderen. Wat betreft digitalisering en efficiëntie kan dit een stuk beter. Daar wil hij met taXapi verandering in brengen.

Yolinde van de Velde

Yolinde van de Velde

Yolinde is geen vreemde in de taxatiewereld. Met haar opgedane ervaring bij een makelaarskantoor weet ze waar ze over praat. Zo heeft ze contact met taXapi gebruikers over o.a. hun ervaringen en wensen.

Kayleigh Pauwels

 Kayleigh verzorgt de communicatie binnen taXapi. Doordat zij ook regelmatig contact heeft met taxateurs, weet zij precies waar behoefte aan is. Daarnaast zul je haar zien bij workshops en webinars.

Myrjam Derksen

Myrjam ondersteunt onze gebruikers en helpt ze om nóg efficiënter en sneller te kunnen taxeren.

Ernesto Lovink

Ernesto heeft al jarenlang ervaring in de taxatiebranche en de software hierachter. Hij versterkt ons IT team met zijn opgedane kennis en ervaring.

Angeline Marques

Angeline heeft een grafische achtergrond en helpt taXapi met haar creatieve ideeën en oplossingen. Daarnaast springt ze als spin in het web bij drukte ook de ‘tak’ support bij.

Sven Goossens

Sven is ooit begonnen als stagiair en helpt tegenwoordig naast zijn studie de IT met het optimaliseren van onze software.

Wilma Baars

Wilma is werkzaam als taxateur en ondersteunt ons team. Mocht je een vraag stellen op de chat, dan kan het zomaar zijn dat Wilma je verder helpt.

Marloes Wunderink

Marloes versterkt het support team van taXapi. Multitasken kan ze als geen ander en ze zorgt er altijd voor dat jij optimaal geholpen wordt!

Lucie van den Boom

Lucie van den Boom

Met veel enthousiasme ondersteunt Lucie de binnendienst van taXapi. En ook niet geheel onbelangrijk, ze is kampioen in oplossingsgericht denken!

Janneke Cuypers

Janneke is onze operationeel business manager. Ze ontfermt zich over de dagelijkse gang van zaken binnen taXapi en pakt projecten beet.

Marion van Hoof

Marion zorgt voor het reilen en zeilen van taXapi op het gebied van algemene zaken en natuurlijk personeelszaken.

Pieter Giesen

Pieter is onze software tester. Hij test dagelijks of alle (nieuwe) functies naar behoren werken en geeft feedback aan zijn collega’s over wat hem opvalt.

Front-end IT taXapi

Tom van Liempd

Met zijn oog voor detail en specialisatie in front-end zorgt Tom ervoor dat taXapi er overzichtelijk, duidelijk en goed uitziet voor de gebruikers.

Indy Bekkers

Ook Indy ondersteunt naast ons bijlagenteam de tak support. Ze springt bij waar nodig en helpt taxateurs op weg met hun taxatie.

Dominique Marques

Dominique kent de processen van werken met taXapi als geen ander. Zij verzamelt feedback van gebruikers, zorgt voor verbeteringen en controleert de taxaties die via taXapi uitgewerkt worden.

Ook op zoek naar
een leuke baan?
Bekijk onze
vacatures

Werken bij TaXapi

Bijlagenmedewerk(st)er

Minstens 3 uur

Een leuke job waarbij je iedere week je eigen uren en werktijden kan bepalen. Enige wat we van jou vragen is dat je nauwkeurig werkt.

Staat er niks voor je bij? Geen paniek! Onze deur staat altijd open voor talent.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag, opmerking of advies nodig? Neem vrijblijvend contact
met ons op. Wij staan voor je klaar.

365 dagen online
Chat met ons

Stuur een
WhatsApp-bericht

Liever persoonlijk contact?

Veelgestelde vragen
over onze taxatietool