Voordelen - Taxapi

2x meer taxaties doen door 50% tijdswinst

Uit onderzoek blijkt dat de taxateurs die werken met onze applicatie wel meer dan 50% tijd besparen. Zodra de basisgegevens van de te taxeren woning worden ingevuld, worden door de geautomatiseerde processen alle standaardwaarden in het rapport aangevuld. Dat scheelt veel tijd met invoeren én bespaart ook dubbel werk. Ook worden door de interfaces met de instanties de verplichte bijlagen automatisch toegevoegd. En door het slimme algoritme worden maar liefst 30 referentie woningen voorgesteld en kun je deze gemakkelijk selecteren voor je rapport. Dit scheelt veel uitzoekwerk! De huidige gebruikers van taXapi zijn dan ook vooral erg blij met de snelheid waarmee ze nu kunnen taxeren. Zo kunnen ze in dezelfde tijd 2x meer taxaties doen!

tijdswinst
gloeilamp

Branche neutraal voor iedere taxateur

Met de app kun je als taxateur overal taxeren. Iedere gecertificeerde taxateur kan werken met taXapi. Het maakt niet uit bij welke branchevereniging je bent aangesloten. Ook maakt het niet uit via welke validatie instituut je gewend bent te werken. TaXapi laat de rapporten valideren met NWWI. Het is daardoor wel van belang dat de taxateur aangesloten is bij het NWWI. Ook dit proces is geautomatiseerd en heel snel en eenvoudig. Het validatierapport wordt opgeleverd zoals je dat als taxateur nu ook gewend bent. Na validatie en betaling kan het direct door naar de geldverstrekker. TaXapi werkt in nauwe samenwerking met EVS, NRTV en het validatie instituut en verwerkt alle (aankomende) wijzigingen in de Europese en Nederlandse wetgeving in het taxatieproces.

Efficiënter en eenvoudiger

TaXapi maakt het werk van de taxateur veel efficiënter. Er worden direct geautomatiseerde processen in gang gezet, standaardwaarden meteen al ingevuld en je ontvangt 30 referentie woningen. Er hoeft alleen een controle plaats te vinden, er is geen dubbel werk meer. Zo ontstaat tijd en is meer aandacht mogelijk voor het beoordelen van het object, de omgevingsfactoren en de SWOT – analyse. Het maakt het werk van de taxateur weer leuk! Ook zorgt de optimale service aan de klant en de tussenpersoon met de Track en Trace code, en dus met het informeren over de status van het rapport, dat extra vragen achterwege kunnen blijven. De taxateur wordt geholpen vanaf het moment van aanvraag tot en met de betaling van het gevalideerde taxatierapport.

efficientie
Aanmelden
btnimage