Behaal 50% tijdswinst met dé slimme taxatietool - taXapi
iconen-klantinzicht

Bij ieder taxatierapport verzekerd
van de juiste funderingsviewer,
bodemloket
en alle andere
verplichte bijlagen

Naast dat de taxatietool alle bijlagen zoals funderingsviewer en bodemloket bijvoegen, controleren we deze ook meermaals per dag op juistheid en wanneer dit nodig is, passen we het aan. Zo ben je bij taXapi altijd verzekerd van de juiste bijlagen. Dit bespaart je een hele hoop uitzoekwerk en tijd per taxatie. Maar ook worden, zonder dat je het in de gaten hebt, automatisch de bijlagen verbouwingsspecificatie, energiebesparende voorzieningen en de uniforme meetstaat gegenereerd en toegevoegd aan het taxatierapport.

2x meer taxaties doen door 50% tijdswinst

Uit onderzoek blijkt dat de taxateurs die werken met onze applicatie wel meer dan 50% tijd besparen. Zodra de basisgegevens van de te taxeren woning worden ingevuld, worden door de geautomatiseerde processen alle standaardwaarden in het rapport aangevuld. Dat scheelt veel tijd met invoeren én bespaart ook dubbel werk. Ook worden door de interfaces met de instanties de verplichte bijlagen automatisch toegevoegd. En door het slimme algoritme worden maar liefst 30 referentie woningen voorgesteld en kun je deze gemakkelijk selecteren voor je rapport. Dit scheelt veel uitzoekwerk! De huidige gebruikers van taXapi zijn dan ook vooral erg blij met de snelheid waarmee ze nu kunnen taxeren. Zo kunnen ze in dezelfde tijd 2x meer taxaties doen!

iconen-tijd
iconen-idee

Branche neutraal voor iedere taxateur

Met de app kun je als taxateur overal taxeren. Iedere gecertificeerde taxateur kan werken met taXapi. Het maakt niet uit bij welke branchevereniging je bent aangesloten. Ook maakt het niet uit via welke validatie instituut je gewend bent te werken. TaXapi laat de rapporten valideren met NWWI. Het is daardoor wel van belang dat de taxateur aangesloten is bij het NWWI. Ook dit proces is geautomatiseerd en heel snel en eenvoudig. Het validatierapport wordt opgeleverd zoals je dat als taxateur nu ook gewend bent. Na validatie en betaling kan het direct door naar de geldverstrekker. TaXapi werkt in nauwe samenwerking met EVS, NRVT en het validatie instituut en verwerkt alle (aankomende) wijzigingen in de Europese en Nederlandse wetgeving in het taxatieproces.

Efficiënter en eenvoudiger

TaXapi maakt het werk van de taxateur veel efficiënter. Er worden direct geautomatiseerde processen in gang gezet, standaardwaarden meteen al ingevuld en je ontvangt 30 referentie woningen. Er hoeft alleen een controle plaats te vinden, er is geen dubbel werk meer. Zo ontstaat tijd en is meer aandacht mogelijk voor het beoordelen van het object, de omgevingsfactoren en de SWOT – analyse. Het maakt het werk van de taxateur weer leuk! Ook zorgt de optimale service aan de klant en de tussenpersoon met de Track en Trace code, en dus met het informeren over de status van het rapport, dat extra vragen achterwege kunnen blijven. De taxateur wordt geholpen vanaf het moment van aanvraag tot en met de betaling van het gevalideerde taxatierapport.

iconen-effcicient
Aanmelden
btnimage