Tarieven - Sneller én voordelig taxeren met taXapi

Vanaf 22 euro per taxatie

  • Inclusief gebruik referentievergelijker
  • Inclusief bijlagengarantie: altijd verzekerd van de juiste bijlagen
  • Inclusief de beste support van NL: op werkdagen tot 00.00 uur bereikbaar
  • Inclusief slimme tools: fotoherkenning en automatische kostenindicatie bij gebreken
  • Je betaalt per taxatie, dus géén maandelijkse kosten

Win nóg meer tijd
met taXapi prepaidtegoed

Voorkom onnodige vertragingen door betalingen die nog voldaan moeten worden en maak gebruik van taXapi prepaidtegoed. Wanneer je prepaidtegoed hebt toegevoegd en daar gebruik van maakt, worden de gemaakte taXapikosten daar automatisch vanaf gehaald. De opdrachtgever ontvangt dan direct na validatie het gevalideerde rapport. Behalve de factuur van het opwaarderen van het tegoed ontvang je van ons geen betaalverzoeken en facturen meer.

Wanneer je gebruik maakt van taXapi tegoed, ontvang je bij het opwaarderen van het tegoed een aantrekkelijke korting van ons.

BASIC TAXATIETEGOED

Voor de taxateur die voor het gemak van tegoed kiest maar niet dagelijks taxeert hebben we de reeds bestaande taxatietegoeden ook beschikbaar.

PREMIUM TAXATIETEGOED

Op speciaal verzoek van diverse taxateurs nu ook pakketten met hogere bedragen en korting. Bijkomend voordeel is dat dit tegoed onbeperkt houdbaar is en dat je na 1 juli gegarandeerd kunt blijven taxeren tegen het huidige tarief!

Startersaanbieding

Speciaal voor nieuwe taxateurs hebben wij tijdelijk een aanbieding waarmee je flink bespaart op je eerste taxaties. Zo doe je de eerste 5 taxaties voor slechts € 15,- per taxatie. Niet goed, geld terug.

Registreer je vandaag nog en ontvang
de eerste twee taxaties gratis!

Niet goed?
Geld terug

ONZE KLEINE LETTERTJES

* Je krijgt je gestorte bedrag teruggestort minus het aantal taxaties x de staffelprijs die behoort bij het aantal uitgevoerde taxaties
** Het gebruik van taXapi zal, ondanks pogingen van onze kant de kosten betaalbaar te houden, iets duurder worden. Hierdoor zijn we genoodzaakt zijn om per 1 juli het tarief te verhogen naar € 29,95 per taxatie. Een kleine stijging in verhouding tot de totale kosten die we gemaakt hebben, hopelijk kun je de extra tijdswinst door met ons te blijven werken compenseren met deze verhoging.

Tegoed aangeschaft voor 1 juli blijft een waarde vertegenwoordigen van € 27,50 per taxatie dus extra voordeel!

Dit wil je weten

Tarieven zijn inclusief referenties, 6 verplichte bijlagen (100% correct gegarandeerd), iDeal en facturatie, maar vooral incl. service met een glimlach van 8 uur ‘s ochtends tot middernacht.

ONZE VOORWAARDEN

Tegoed is onbeperkt geldig
Niet goed, geld teruggarantie
Tegoed is kantoorgebonden dus kan verdeeld worden tussen collega’s
Bedragen zijn exclusief BTW
Tegoed aangeschaft voor 1 juli = je blijft gebruik maken van het oude tarief van € 27,50 **

TAXAPI TEGOED TOEVOEGEN

  • Minder handelingen, minder facturen
  • Meer snelheid, meer gemak én meer voordeel

 

Met taXapi prepaidtegoed kies je heel gemakkelijk het tegoed dat het beste past bij jouw gebruik. Hoe groter je in koopt, des te hoger je voordeel. Vanaf 22 euro tot € 27,50.

Geen addertjes onder het gras. Zo is bij ons het tegoed te verdelen, zonder meerkosten, over meerdere taxateurs van een kantoor. Ook is het tegoed natuurlijk onbeperkt houdbaar. Niet goed, geld terug.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of opmerking, of heb je advies nodig? Neem vrijblijvend contact
met ons op. Wij staan voor je klaar.

365 dagen online
Chat met ons

Stuur een
WhatsApp-bericht

Liever persoonlijk contact?

Veelgestelde vragen
over onze taxatietool

Registreren
btnimage