Vanaf € 23,96 euro per taxatie

  • Inclusief gebruik referentievergelijker
  • Inclusief bijlagengarantie: altijd verzekerd van de juiste bijlagen
  • Inclusief de beste support van NL: op werkdagen tot 00.00 uur bereikbaar
  • Inclusief slimme tools: fotoherkenning en automatische kostenindicatie bij gebreken
  • Je betaalt per taxatie, dus géén maandelijkse kosten

Win nóg meer tijd
met taXapi prepaidtegoed

Voorkom onnodige vertragingen door betalingen die nog voldaan moeten worden en maak gebruik van taXapi prepaidtegoed. Wanneer je prepaidtegoed hebt toegevoegd en daar gebruik van maakt, dan worden de gemaakte taXapikosten daar automatisch vanaf gehaald. De opdrachtgever ontvangt dan direct na validatie het gevalideerde rapport. Behalve de factuur van het opwaarderen van het tegoed ontvang je van ons geen betaalverzoeken en facturen meer.

Wanneer je gebruik maakt van taXapi tegoed, dan ontvang je bij het opwaarderen van het tegoed een aantrekkelijke korting van ons.

BASIC TAXATIETEGOED

Voor de taxateur die voor het gemak voor tegoed kiest maar niet dagelijks taxeert hebben we de reeds bestaande taxatietegoeden ook beschikbaar.

PREMIUM TAXATIETEGOED

Op speciaal verzoek van diverse taxateurs nu ook pakketten met hogere bedragen en kortingen. Bijkomend voordeel is dat dit tegoed onbeperkt houdbaar is en dat je na 1 oktober gegarandeerd kunt blijven taxeren tegen het huidige tarief!

Startersaanbieding

Speciaal voor nieuwe taxateurs hebben wij tijdelijk een aanbieding waarmee je flink bespaart op je eerste taxaties. Zo doe je de eerste 5 taxaties voor slechts € 17,50 per taxatie. Niet goed, geld terug.

Registreer je vandaag nog en ontvang
de eerste twee taxaties gratis!

Niet goed?
Geld terug

ONZE KLEINE LETTERTJES

* Je krijgt je gestorte bedrag teruggestort minus het aantal taxaties x de staffelprijs die behoort bij het aantal uitgevoerde taxaties

Dit wil je weten

Tarieven zijn inclusief referenties, 6 verplichte bijlagen (100% correct gegarandeerd), iDeal en facturatie, maar vooral incl. service met een glimlach van 8 uur ‘s ochtends tot middernacht.

ONZE VOORWAARDEN

– Tegoed is onbeperkt geldig
– Niet goed, geld teruggarantie
– Tegoed is kantoorgebonden, dus kan verdeeld worden tussen collega’s
– Bedragen zijn exclusief BTW

TAXAPI TEGOED TOEVOEGEN

  • Minder handelingen, minder facturen
  • Meer snelheid, meer gemak én meer voordeel

 

Met taXapi prepaidtegoed kies je heel gemakkelijk het tegoed dat het beste past bij jouw gebruik. Hoe groter je inkoopt, des te hoger je voordeel. Vanaf € 23,96 tot € 29,95.

Geen addertjes onder het gras. Zo is bij ons het tegoed te verdelen, zonder meerkosten, over meerdere taxateurs van een kantoor. Ook is het tegoed natuurlijk onbeperkt houdbaar. Niet goed, geld terug.

Waar kunnen we je bij helpen?

Heb je een vraag of opmerking, of heb je advies nodig? Neem vrijblijvend contact
met ons op. Wij staan voor je klaar.

365 dagen online
Chat met ons

Stuur een
WhatsApp-bericht

Liever persoonlijk contact?

Veelgestelde vragen
over onze taxatietool