Over ons - Taxapi

Het team achter taXapi

Wij zijn een team van enthousiastelingen waarvan er twee werkzaam zijn in de taxatiebranche. Samen kwamen we op het idee om taXapi te starten.

We hebben een applicatie ontwikkeld die rechtstreeks is aangesloten op de portal van het validatie-instituut. Zodoende kan deze applicatie nieuwe aanvragen tot taxaties uit diverse softwarepakketten verwerken en facturering en betaling beter ondersteunen. Door de geautomatiseerde koppelingen met verschillende bronnen worden standaardwaarden meteen gegenereerd en (verplichte) bijlagen direct toegevoegd. Klanten en tussenpersonen worden gemakkelijk op de hoogte gehouden over de fase waarin het rapport zich bevindt. Onze software is continu aan het verbeteren met behulp van de feedback van onze huidige gebruikers.

Kortom: we bouwen verder aan een applicatie voor en door taxateurs. De meeste taken worden ondersteund in slechts één pakket, waarbij tijd en uitzoekwerk wordt bespaard. Zo wordt taxeren weer leuker en je kunt er 2x zoveel meer doen!

De oprichters van taXapi

Jessy Schouten

Mede-oprichter

Jessy is taxateur en heeft haar eigen taxatiebureau. Zij heeft een grote passie voor vastgoed en is punctueel met scherp oog voor detail. Deze fijne eigenschappen zijn goed van pas gekomen bij de ontwikkeling van taXapi.

Mail mij >

Arnoud Struijk

Mede-oprichter

Arnoud is zelfstandig taxateur en heeft zijn werk de afgelopen jaren sterk zien veranderen. Wat betreft digitalisering en efficiëntie kan dit een stuk beter. Daar wil hij met taXapi verandering in brengen.

Mail mij >

Patrick Fleur

Mede-oprichter

Patrick is een bevlogen belegger met een sterke voorliefde voor IT oplossingen. Hij zet zijn kennis nu in om een software te ontwikkelen die werkzaamheden van taxateurs vereenvoudigt.

Mail mij >

Niels Loup

Mede-oprichter

Niels is IT-architect en herzag het taxatieproces voor taXapi. Dat vormde hij om tot een geautomatiseerde oplossing waarmee de taxateur efficiënter te werk gaat.

Mail mij >

de medewerkers van taXapi

Joor Oskam

Accountmanager

Joor heeft jarenlange ervaring in de makelaardij- en taxatiebranche. Met die kennis versterkt ze het team van taXapi en bouwt en onderhoud ze klantrelaties. Ze kent de markt als geen ander en spreekt de taal van de taxateurs, wel zo fijn!

Anne Lemmers

Office Support Manager

Anne is zeer ervaren als medewerker binnendienst bij Makelaarskantoren en Taxatiebureaus. Zij kent de markt op haar duimpje en zorgt voor snelle oplossingen. Ze helpt iedereen graag meteen. Als je belt of chat met taXapi zul je vaak direct contact met haar hebben.

Dominique Marques

Office Support Medewerker

Dominique kent de processen van werken met taXapi als geen ander. Zij verzamelt feedback van gebruikers, zorgt voor verbeteringen en controleert de taxaties die met taXapi gedaan worden. Ook onderhoudt ze contacten met de gebruikers.

Angeline Marques

Office Support Medewerker & Graphic Designer

Angeline heeft een grafische achtergrond en helpt taXapi met haar creatieve ideeën en oplossingen. Veel interesse voor de moderne social media zoals Instagram en volop bezig met video voor o.a. het YouTube kanaal van taXapi.

Stef van der Heijden

Sales team

Stef heeft verstand van Sales en Leads. Een aantal dagen in de week overtuigt hij met zijn enthousiasme alle (potentiële) klanten van taXapi. Samen met Patrick belt Stef naar leads om klanten hierover te vertellen. Stef is na enkele Sales functies bij andere bedrijven nog erg nieuw in de wereld van taxeren maar dit bevalt hem wel heel goed!

Ben je benieuwd
hoe we jouw werk
als taxateur
eenvoudiger en leuker

kunnen maken?

TaXapi is dé unieke taxatie app voor professionals. Met deze nieuwe software kan iedere taxateur, ongeacht bij welke branche vereniging hij of zij is aangesloten, sneller en efficiënter het taxatierapport voor zijn klant opleveren. Het doel van de oprichters is om de toegevoegde waarde van de taxateur te verhogen en het werk weer leuker te maken. Em dat in minder dan de helft van de tijd! Met behulp van slimme logica, het delen van data van alle taxateurs en met geautomatiseerde processen waarbij alle externe bronnen incl. referentiepanden worden opgehaald. Samen zorgt dat er voor dat de kwaliteit van het rapport omhoog gaat en dat er meer dan 50% tijd wordt bespaard ten opzichte van de tijd die de taxateur ervoor kwijt was. Dus je kunt als taxateur 2x meer taxaties doen!

De rol van de taxateur komt meer naar voren, weer tijd en aandacht om zijn vakkennis en kennis van de lokale markt in te zetten voor de klant. Met de referentie objecten die via een slim algoritme verzameld worden en waaruit de taxateur een goede selectie kan maken kan de taxateur snel, efficiënt en met kwaliteit zijn rapport onderbouwen en laten valideren. Dus niet alleen de eigen historie is te gebruiken, maar ook die van collega-taxateurs!

wel 50%

Tijdswinst

Minder voorbereidingstijd
Minder kantoorwerk

Aanmelden
btnimage