Probeer taXapi vrijblijvend
en gratis
uit in je eigen woning

Ruim 90% van onze testers
besluit verder te gaan met taXapi

Onze focus ligt op het taxeren zo simpel en snel mogelijk maken. Voordat je de overstap naar taXapi overweegt, willen we je uitnodigen om gebruik te maken van onze demo omgeving. Zo kun je, zonder dat je een taxatie registreert bij NWWI, het helemaal vrijblijvend uitproberen. Op deze manier zie je hoe wij de opname hebben ‘versimpeld’ maar ook hoe wij alles hebben geautomatiseerd en hoe onze referentievergelijker werkt.

*Ook wanneer je in onze demo omgeving werkt, staat ons team staat op werkdagen van 08.00u tot middernacht klaar en in het weekend van 10.00u tot 16.00u.

  Je kunt nu gratis een demo-versie van taXapi aanvragen

  Nadat we je aanvraag hebben ontvangen....

  2
  ONTVANG JE EEN BEVESTIGING

  Nadat je trial aanvraag bij ons binnen is, maken wij een demo account voor je aan. *We houden niet van addertjes onder het gras. Ook wanneer je niet met taXapi verdergaat, komen er geen onverwachte kosten om de hoek kijken.

  4
  JE KAN METEEN AAN DE SLAG

  Ons team maakt een account voor je aan en hierover ontvang je bericht. Zodra je dit bericht hebt ontvangen, kan je meteen aan de slag. In de demo omgeving kan je zelf ontdekken en zien hoe taXapi werkt. Dit in je eigen woning of een woning naar keuze. 

  6
  BENUT JIJ ALLE VOORDELEN

  Overtuigd? Dan maken we een account voor je aan die ook gekoppeld moet worden met je RT nummer aan het NWWI. Als dit is gedaan, kan je echt aan de slag met taXapi en geniet je van al onze features. Denk hierbij aan onze bijlagengarantie, onze service, de geautomatiseerde bouwkundige opnamestaat, fotoherkenning en nog zoveel meer.

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
  en blijf op de hoogte over taXapi
  & de taxatiebranche


   Deze taxateurs gingen je voor:

   IN EEN WOORD SAMENVATTEN: "SUPER"

   Ik werk sinds een half jaar met TaXapi, en ik kan het in een woord samenvatten: “Super”. Het is gemakkelijk om met de software om te leren gaan, en als er enige vragen zijn is de support klasse. Het bespaart zoals TaXapi aangeeft echt veel tijd. Ook is het handig dat het een all-in systeem is, van een koppeling op de eigen website voor het invoeren van taxaties tot de afhandeling van de betalingen. Alles wordt geregeld. Taxatie Royale is heel tevreden over TaXapi!

   Len van Kampen | Taxatie Royale

   BETALINGEN WORDEN VOOR JE GEREGELD

   Sinds oktober 2019 zijn wij gestart met het invoeren van taxaties via Taxapi. Dit beviel ons meteen erg goed. De app is erg duidelijk en wordt elke keer weer verbeterd. Het bespaart ons echt tijd en kom je er even niet uit zit de chat meteen voor je klaar om te helpen of een oplossing te zoeken. Ook onze klanten zijn uiterst tevreden over de duidelijke communicatie. Betalingen worden voor je geregeld dus je hoeft niet meer te wachten op je geld. Super geregeld dus!

   Lioda van Drongelen | Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer

   GEBRUIKSVRIENDELIJK EN SCHEELT VEEL TIJD

   In een maand tijd hebben we er inmiddels ongeveer 40 taxaties mee uitgewerkt.Het is echt een aanwinst gebleken. De tool is gebruiksvriendelijk (ons gehele kantoor kan er gemakkelijk mee overweg) en het scheelt echt veel tijd per taxatie. Ook de backoffice van Taxapi met de helpdesk is zeer behulpzaam, goed bereikbaar en altijd meedenkend.

   Kasper Vermeulen, KOMWONEN

   HET VOELT ALS EEN OPLUCHTING

   Het voelt als een opluchting. Het rapport kan veel sneller worden ingevuld, hetgeen al heerlijk is. Maar de grootste opluchting zit in de facturering. Daar heb ik geen omkijken meer naar. Voorheen zat ik iedere week tussenpersonen te mailen met de vraag of er al een transportdatum is. Met het risico dat ik 3 maanden na uitbrengen rapport alsnog rechtstreeks met de rekening moet aankloppen bij de klant. Niet meer nodig!

   Cobie Horvath-Huijsen | Huijsen Taxaties

   TAXATIES UITWERKEN GING NOG NOOIT ZO SOEPEL

   Taxaties uitwerken ging nog nooit zo soepel! Het was even wennen maar nu zou ik niet anders meer willen. Waarom? Gemak en snelheid. De 2 frustraties (gedoe en tijdrovend) die met het gebruik van taXapi tot het verleden behoren. Ik kan taXapi van harte aanbevelen!

   Hein van den Heuvel | Meierijstad Makelaardij

   TAXATIES GAAN GEMIDDELD IN DE HELFT VAN DE TIJD

   Sinds kort gestart met taXapi, en wat een opluchting! Tijdsbesparend aangezien alle documenten automatisch worden ingelezen. Je kunt je weer richten op de waarde in plaats van dat je documenten zit te knippen en te plakken. Taxaties gaan gemiddeld in de helft van de tijd. Echt een aanrader!

   Marcel Theunissen | DHVC Vastgoed

   VERWERKINGSTIJD PER TAXATIE IS AANZIENLIJK KORTER

   Inmiddels ben ik goed gewend aan dit nieuwe systeem en zover bevalt het prima. De verwerkingstijd per taxatie is aanzienlijk korter, mede doordat vrijwel alle verplichte bijlagen automatisch worden gegenereerd en aan het rapport worden toegevoegd. Tegelijkertijd is het handig dat alle niet-relevante invulvelden automatisch uit het rapport worden verwijderd, waardoor er minder tijd besteed hoeft te worden aan het doorlopen van het rapport.

   Yvonne Gras | Brantjes Taxaties

   TAXEREN IS WEER LEUK

   Taxeren is weer leuk. De applicatie werkt intuitief, snel en zorgt dat we onze tijd zoveel mogelijk kunnen besteden aan dat waar het echt om draait: het waarderen en beoordelen van de woning. Daarnaast hebben we met behulp van taXapi onze processen intern nog verder kunnen stroomlijnen.

   Sjoerd Vlaming | Vlaming Makelaardij

   PER RAPPORT ZEKER EEN UUR TIJDWINST

   Als taxateur van tussen de 200-300 rapporten per jaar had ik de behoefte aan tijdwinst om de productie op gang te blijven houden en het werk leuk te houden. Met taXapi heb ik per rapport zeker een uur tijdwinst. Heb inmiddels al meerdere collega’s op taXapi geattendeerd!

   Frans Vogel | Amstel Makelaardij

   Walter Dijkhuizen

   DE HELPDESK IS ALTIJD BEREIKBAAR EN PRO ACTIEF

   Het werken met Taxapi is een feestje. Werkelijk anders en echt voor de taxateur gemaakt. De helpdesk is altijd bereikbaar en pro actief, wat een fijn gevoel geeft en ze lossen ook echt zaken op. We werken nu een paar maanden met dit systeem en willen echt niet meer anders!

   Walter Dijkhuizen | Dijkhuizen Makelaars

   DE TIJDWINST IS BETER DAN BELOOFD

   Ik werk sinds een half jaar met TaXapi, en ik kan het in een woord samenvatten: “Super”. Het is gemakkelijk om met de software om te leren gaan, en als er enige vragen zijn is de support klasse. Het bespaart zoals TaXapi aangeeft echt veel tijd. Ook is het handig dat het een all-in systeem is, van een koppeling op de eigen website voor het invoeren van taxaties tot de afhandeling van de betalingen. Alles wordt geregeld. Taxatie Royale is heel tevreden over TaXapi!

   Hans Goosen | MA/COM stad- en regiomakelaars

   Waar kunnen we je bij helpen?

   Heb je een vraag of opmerking, of heb je advies nodig? Neem vrijblijvend contact
   met ons op. Wij staan voor je klaar.

   365 dagen online
   Chat met ons

   Stuur een
   WhatsApp-bericht

   Liever persoonlijk contact?

   Veelgestelde vragen
   over onze taxatietool